logo menu_nieuws
 
fotos   nieuwsbrief
     
    COMMON

Vrijdag 26 oktober is het alweer tijd voor de tweede Common van dit seizoen en de laatste in club Home. Club Home sluit naar meer dan 5 jaar haar deuren en in november komt er een nieuwe uitgaansgelegenheid. Common gaat gewoon door. Bij het afscheid van een club hoort natuurlijk dikke editie.
Voorverkoop voor € 6,50 via http://www.facebook.com/commonevenementen/app_172604052767988

Line up:
JOOP JUNIOR (LIVE)

Met support van de grootste namen in de techno wereld als Richie Hawtin, Dubfire, Adam Beyer en nog vele anderen is Joop Junior inmiddels een gevestigde naam in de techno scene. Tijdens het Amsterdam Dance Event dit jaar draait hij op awakenings naast onder andere Richie Hawtin.

DER TUCAN

Afgaande op zijn naam zou je denken dat we hier met een Duitser te maken hebben, maar Der Tucan komt gewoon uit Amsterdam. Zijn grote eigen fan base zorgt er mede voor dat Der Tucan de laatste tijd flink aan de weg timmert.

ELIOR BELMONTE

Resident van Common Elior Belmonte ontbreekt geen editie. Zijn eigen sound en achterban zorgen er telkens voor dat zijn sets geliefd zijn bij het grote publiek.

OME KEV

Vaak te vinden op afters in de Amstelhaven weet Ome Kev inmiddels wel hoe er gebeukt moet worden. We zijn benieuwd hoe hard dat gaat met het Funktion One geluidssysteem in Club Home.

JURRINHO

Voor het eerst op Common, maar zeker geen vreemde eend in de bijt in Amsterdam. Jurrinho draaide al op veel feesten en komt het dit keer laten zien op Common.

Voorverkoop voor € 6,50 via http://www.facebook.com/commonevenementen/app_172604052767988

Deur € 10 (€ 8 voor studenten)

Entree is gratis tot middernacht

Common (techno/tech-house/deephouse)
Vrijdag 26 oktober 2012
23:00-05:00
Club Home Amsterdam
Toegang vanaf 18 jaar
www.common-home.nl

 
   
 
 
Verzenden
 
 
     
    KEEP INFORMED

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!. Het enige wat je hoeft te doen is via het 'kopje' nieuwsbrief je e-mailadres achter te laten en we houden je op de hoogte van al onze evenementen.
 
   
 
  facebook